Locatie:

Gebr. de Nobel
Marktsteeg 8
2312 CS Leiden

www.gebrdenobel.nl

Aanvang:

Zaterdag 23 oktober om 20.00 uur

Entree:

Kosten 7,50 euro p.p.

Nobel Award 2021 - Voorronde 2

De Nobel Award Leiden (Voorheen Grote Prijs van de Bollenstreek) is de popprijs van Leiden voor Nederland. Ieder jaar strijden tientallen bands om de eerste plek binnen deze wedstrijd. Tijdens de tweede voorronde van de popprijs van Leiden treden Daniel Nolet, El Fatso, Man Do, Lumen & Van Messing op.

Waar de Grote Prijs zich voorheen voornamelijk op bands richtte, worden tegenwoordig ook producers, singer songwriters & dj’s uitgenodigd om mee te doen. Zij nemen het tegen elkaar op voor een professionele jury, maar ook het publiek heeft een stem in de uiteindelijke uitslag. Alle genres zijn welkom, zolang de artiesten maar eigen muziek spelen, dus geen covers.

De komende maanden gaan de door een professionele jury geselecteerde artiesten in vijf voorronden de strijd aan om een finaleplaats. Dit jaar dingen er maar liefst 25 getalenteerde acts mee om de trofee.

De jury bepaalt wie er direct doorgaat naar de finale van de Nobel Award op zondag 19 december in Gebr. de Nobel, maar het publiek bepaalt wie een plekje krijgt in de halve finale op zaterdag 11 december in De Vrijplaats.

 

 

 

Gepubliceerd: 20 oktober 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×