Locatie:

www.mantelzorg.nl

Aanvang:

Woensdag 10 november

Entree:

Gratis

Dag van de Mantelzorg

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden. Ze zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur en zijn vaak onmisbaar. Op deze dag worden ze extra in het zonnetje gezet en laten we zien dat heel Nederland mantelzorgers waardeert.
Ruim twintig jaar geleden nam MantelzorgNL het initiatief voor de Dag van de Mantelzorg, dat inmiddels is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende activiteit. Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en ontvangen mantelzorgers (in welke vorm dan ook) een waardering. Als landelijke organisatie ondersteunt MantelzorgNL deze initiatieven.

 

 

 

Gepubliceerd: 4 november 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×