Locatie:

Scheltema Leiden
Marktsteeg 1
2312 CS Leiden

www.scheltemaleiden.nl
www.veenfabriek.nl

Aanvang:

Woensdag 10 november om 19.00 uur

Entree:

Vanaf 5,00 euro p.p.

De Verhalenfabriek Live

Muzikale en culinaire avond met Leidenaren en Leienaren. Onder het genot van een heerlijke maaltijd delen we verhalen van verschillende Leidse inwoners, in combinatie met muzikanten van de Veenfabriek.

Leiden telt 125.000 inwoners uit maar liefst 124 verschillende landen! De Verhalenfabriek is nieuwsgierig naar deze stadsgenoten en al die culturen. Daarom dook Khadija Massaoudi de stad in om verhalen te vangen. Deze videoportretten van Leienaren en Leidenaren verschenen afgelopen juli in twee afleveringen op film. Dit najaar zijn ze terug, met deze keer een live versie van Verhalenfabriek!

concept | John van Oostrum, Khadija Massaoudi
interviews en regie | Khadija Massaoudi
muziek en installatie | John van Oostrum
camera en montage | Adriaan Schuitemaker

Betaal wat je kunt missen
De organisatie vindt het belangrijk dat iedereen naar het theater kan en dat geld hierbij geen groot obstakel vormt. Als je een kaartje koopt voor de Verhalenfabriek, kies jij zelf welk bedrag je hieraan kunt uitgeven.

Gepubliceerd: 2 november 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×