Locatie:

Gebr. de Nobel
Marktsteeg 4-8,
2312 CS Leiden

www.gebrdenobel.nl

Aanvang:

Zaterdag 5 februari om 17.30 uur

Entree:

12,50 euro p.p.

The Stream & Friends

Een veelzijdig en dynamisch concert waarin de Leidse band The Stream met een selectie muzikale vrienden op het podium staat. Beleef een avond met vele gastoptredens, intermezzo’s en bovenal een unieke sfeer. Al meer dan 10 jaar is Jan Stroomer actief met zijn orkestrale popband The Stream. Vier albums, twee theatervoorstellingen, tientallen singles, videoclips en vele concerten zijn het indrukwekkende resultaat van het grote aantal productieve samenwerkingen van de band.

Line-up:
The Stream speelt op deze avond meerdere sets, waarin oud werk, hun bekendste songs en nieuw materiaal voorbij komen. Orkestrale piano pop/rock pur sang.
Rufusking maakt retro blues/rock in een eigentijds jasje. Pearl Jam meets Ed Kowalczyk. De laatste twee singles werden geproduceerd door Jan Stroomer, dus wellicht gaan we hier nog een uniek samenspel zien.
Scandal staat voor het eerst sinds twee decennia weer op het podium. Het is de band waar het allemaal mee begon, op de middelbare school, met twee goede vrienden. “We never broke up, we just took a 20 year vacation.
Gijs Donker, de bekende Leidse kunstschilder was al op video te zien in The Stream’s theatershow Past Perfect. Ditmaal is hij er in real life, en schildert hij live in de zaal.
Verdere gastoptredens van o.a.
De B-kant, Susan Joyce en Gideon Roggeveen

Gepubliceerd: 2 november 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×