Locatie:

Pieterskerkplein
2311 SL Leiden

www.marchingbandmanagement.nl

Aanvang:

Zaterdag 11 december om 13.30 uur

Entree:

Vanaf 5,00 euro p.p.

Kersttaptoe Leiden 2021

De sfeervolle kerstshow vindt dit jaar plaats in het centrum van Leiden, op het mooie en historische Pieterskerkplein. Met optredens van drie orkesten van K&G, de Band of Liberation en Adest Musica.
Het voorprogramma met K& G 3 start om 13.30 uur. De Kersttaptoe show zelf duurt van 14.30 uur tot 16.30 uur. Voor dit evenement gelden de coronamaatregelen. Het plein wordt afgehekt en bij toegang tot het terrein wordt met behulp van de CoronaCheckApp bij alle bezoekers gecontroleerd of ze een geldige QR-code hebben. Zonder die code mag men niet naar binnen. Ook is het aantal plaatsen beperkt. Als het maximaal aantal personen is bereikt, kan de organisatie geen mensen meer tot het Pieterskerkplein toelaten. Er is plek voor ongeveer 350 mensen. Die zitten op anderhalve meter afstand.
De taptoe is ook te bekijken via de livestream: joinstream.nl/kersttaptoe

Gepubliceerd: 9 december 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×