Locatie:

Willem Alexanderlaan 1, Leiderdorp

Wanneer:

21 mei t/m 22 mei

Entree:

Gratis

Grote Amateur Kunstenaars Expositie in gemeentehuis Leiderdorp

Voor de 13e keer organiseert Kunstkring Leiderdorp een grote expositie waar ruim tachtig amateurkunstenaars hun werk zullen tonen aan een groot publiek. Net als in 2018 zal de expositie kunnen plaatsvinden in het Atrium van het gemeentehuis van Leiderdorp. Deze prachtige ruimte wordt dan omgetoverd tot een enorme galerie met een grote diversiteit aan kunstwerken.

Vrijdagmiddag 20 mei worden alle werken gebracht. Daarna wordt alles geplaatst en opgehangen. Zaterdagmorgen, 21 mei, zal Herman Romeijn, de nieuwe wethouder van Cultuur, de expositie officieel openen.

Gepubliceerd: 13 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×