Locatie:

Gorlaeus Gebouw Einsteinweg 55, Leiden | www.universiteitleiden.nl/ sciencefamilyday

Wanneer:

Zondag 22 mei van 11.00 tot 16.00 uur

Entree:

Gratis

Leiden Science Family Day. Ontdek de wetenschap!

Wil jij weten wat er gebeurt achter de deuren van de faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Universiteit Leiden? Kom dan op zondag 22 mei van 11.00 uur tot 16.00 uur met je familie en vrienden naar de Leiden Science Family Day! Bekijk spannende demonstraties, kruip in de huid van een wetenschapper bij talloze workshops, bezoek het Experimentenplein of luister naar onze sprekers.

Tijdens de Leiden Science Family Day kunnen jong en oud samen ontdekken wat er allemaal gebeurt in de faculteit en hoe leuk wetenschap is! Deelname aan de Leiden Science Family Day is gratis. Het programma is geschikt voor alle leeftijden (Foto: Universiteit Leiden/Monique Shaw).

Gepubliceerd: 13 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×