Locatie:

Breestraat 60
Leiden

www.leiden2022.nl

Wanneer:

Maandag 30 mei van 19.30 tot 21.30 uur

Entree:

gratis

Paneldiscussie: 'Cancelcultuur; monddood!?'

Woorden als ‘woke’ en ‘cancelcultuur’ vallen steeds vaker. Kunnen we in het kader van inclusiviteit nog wel zeggen wat we willen? Of worden we steeds meer monddood gemaakt? Maandag 30 mei vindt in de Tuinzaal van de Leidse Stadsgehoorzaal een gesprek plaats over dit onderwerp.

Panelleden met een passie voor taal en analyse zullen bijdragen aan een gesprek met elkaar, in taal en intentie waar we verder mee kunnen. Dit event vindt plaats in het kader van de European City of Science Leiden 2022. Het panel bestaat uit Janice Deul (neerlandicus en activiste), Joshua Snijders (dichter), en een onderzoeker van de Universiteit Leiden.

De avond wordt georganiseerd in samenwerking met jongeren van Studio Moio en MBO Univercity en zal worden gehost door Marieke Josten.

Gepubliceerd: 26 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×