Locatie:

Driftstraat 49A
Leiden

Wanneer:

Maandag 30 mei van 19.50 tot 22.15 uur

Entree:

Gratis

Zingen in een koor? Ga naar openbare repetitie Con Passione

Kamerkoor Con Passione ontvangt zangers om te voelen, te horen, te ervaren en vooral samen met het koor te zingen. Het koor is op zoek naar gevorderde sopranen, alten en tenor. Deze open repetitie is onderdeel van de nationale open koren weken (14 mei t/m 12 juni). Nederlandse koren zetten dan de deuren open om zichzelf en het weer samen zingen op de kaart zetten.

Repetities worden geleid door de vaste dirigent Gilles Michels van het koor en duren tot 22.15. Meer informatie vindt u op de website https://kamerkoorconpassione.nl. Aanmelding vooraf via kkconpassione@gmail.com is gewenst, zodat muziek kan worden uitgereikt.

Het koor is op 30 mei net een week bezig met het repertoire voor zijn volgende concert op 16 oktober 2022. Het laatste half uur wordt gewerkt aan Haydn’s Die Jahreszeiten. Dat zal op 2 juli 2022 in een samenwerkingsverband met andere muziekgezelschappen uit Bonn, Oxford, en Leiden worden uitgevoerd in de Hooglandse kerk.

Gepubliceerd: 22 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×