Locatie:

Locatie volgt na aanmelding

Opgeven via:
erfgoed@voorschoten.nl

Wanneer:

Donderdag 23 juni van 19.30 tot 21.30 uur

Entree:

Gratis

Bijeenkomst over de toekomst van kerken in Voorschoten

Alle inwoners en belanghebbenden worden door de gemeente Voorschoten uitgenodigd om mee te praten over het behoud en eventuele nieuwe functies van religieuze gebouwen in het dorp. Voor veel mensen zijn deze gebouwen belangrijk, maar hoe ontwikkelt de rol van kerkgebouwen zich in de toekomst?

De inloop is vanaf 19:15. De leiding van de avond en introductie is in handen van de projectleider Kerkenvisie: toekomst religieus erfgoed Voorschoten en Wassenaar. Het is geen “luisteravond”. Er wordt gesproken over wat er belangrijk is rond het thema: aanbevelingen, ambities, uitgangspunten. Voor koffie wordt gezorgd. Alle kerken van Voorschoten kunnen aan bod komen. Ook wordt gevraagd mee te denken of er nog meer religieus erfgoed is.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via erfgoed@voorschoten.nl. In de bevestigingsmail volgt meer informatie over de locatie van de bijeenkomst.

Gepubliceerd: 16 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×