Locatie:

Boekhandel Kooyker
Breestraat 89
2311 CK Leiden

Wanneer:

Vrijdag 10 juni van 17.00 tot 18.00 uur

Entree:

Gratis

Boekpresentatie: "Niemand vraagt hoe het met mij gaat"

“Het zat er al aan te komen, maar toch is het een schok voor Sanne en haar broertje Daan als hun ouders aankondigen te gaan scheiden. Ze worden het middelpunt van een ruzie van twee volwassenen die elkaar kapot willen maken. Alles wordt inzet van het Grote Scheidingsspel: de vakantie naar Ibiza, de nieuwe telefoon, het al dan niet een dagje bij de andere ouder mogen logeren… Sanne ziet toe hoe haar broertje eraan onderdoor gaat – en niemand vraagt hoe het met haar gaat.”

Gracia Lebbink uit Oegstgeest heeft een YA-roman geschreven: “Niemand vraagt hoe het met mij gaat”. Het boek is uitgegeven bij Uitgeverij Lemniscaat te Rotterdam. “Ik hoop met het boek troost te bieden aan de kinderen die dit overkomt en daarnaast te bereiken dat vechtende volwassenen of hun directe omgeving die mijn roman lezen zichzelf flink achter de oren gaan krabben over hun gedrag,” zegt Gracia Lebbink. Zij maakte in haar omgeving meerdere vechtscheidingen mee en schrok van de gevolgen voor de kinderen.

Op 10 juni om 17.00 uur wordt haar boek gepresenteerd bij Boekhandel Kooyker, Breestraat 89, Leiden. Graag uw aanwezigheid melden via een mail aan info@kooyker.nl o.v.v. Boekpresentatie Gracia Lebbink.

Gepubliceerd: 26 mei 2022



Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×