Locatie:

Cronesteinkade 19 Leiden | www.leidseavond vierdaagse.nl/

Wanneer:

14 juni t/m 17 juni

Entree:

6 euro

De Leidse Avondvierdaagse wordt weer gelopen!

Na twee jaar zonder het wandelevenement voor de hele familie, kan dit jaar de Leidse Avondvierdaagse weer van start. De eerste avondwandeling staat gepland op dinsdag 14 juni en de laatste op vrijdag 17 juni. De routes zijn nog niet bekendgemaakt. Maar start en finish vindt plaats op het veld van LKV Trigon aan de Zoeterwoudsesingel, zo laat de organisatie weten.

De Leidse Avondvierdaagse wordt gelopen onder de naam Teddy Kids Avondvierdaase. Dit evenement kent de komende editie alleen een route van 5 kilometer en is voor iedereen toegankelijk die vier dagen achterelkaar de 5.000 meter wil wandelen. Inschrijven kan via www.LeidseAvondvierdaagse.nl en de kosten bedragen €6,00. Late beslissers kunnen zich ook op de eerste dag van het evenement tussen 17.30-18.30 ter plekke inschrijven. Dan bedragen de inschrijfkosten €7,50.

De Leidse Avondvierdaagse wordt georganiseerd door Stichting Sport in Beeld. De stichting is een not for profit organisatie die zich inzet voor het in beweging brengen van Leidenaren door het organiseren van breed toegankelijke sport- en beweegevenementen. Met zo’n 100 vrijwilligers organiseert Sport in Beeld jaarlijks de Bevrijdingsvuurestafette, de Leidse Avondvierdaagse, de Leidse Zwemvierdaagse, de Drijvende IJsbaan en de Rotary Santa Run Leiden. (Foto: Marja van Tilburg).

Gepubliceerd: 16 mei 2022



Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×