Locatie:

De Leidse Burcht
Leiden

www.fieldsofwonder.nl

Wanneer:

Zaterdag 18 juni van 20.00 tot 23.00 uur

Entree:

16,21

De Leidse PoëzieNacht

De Leidse PoëzieNacht is een avond lang poëzie op de Burcht met een grote verscheidenheid aan voordrachten. Zowel lokale als nationaal bekende dichters zullen van zich laten horen, waardoor u de poëzie in al haar variëteit kunt beleven. Dit jaar zal u onder andere kennismaken met de kersverse stadsdichter van Leiden, Zoë van de Kerkhof.

Daarnaast zijn ook Marianne van Velzen, Emma van Hooff, Gershwin Bonevacia, Mark Boog, Anne Bosveld, Daniëlle Zawadi, Malika Soudani en Kira Wuck te zien. Wie na deze avond lekker wil blijven slapen op de Burcht, kan een bed reserveren in het OpenluchtHotel.

Entree voor de avond is 16,21 euro in de voorverkoop / 17,50 aan de deur. De Leidse PoëzieNacht is een onderdeel van het Van Rijn Festival.

Gepubliceerd: 15 juni 2022Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×