Locatie:

Sportpark Haasbroek
Zoeterwoude

Wanneer:

23 juni t/m 26 juni

Entree:

Variabel

Dorpsfeest Zoeterwoude

Het Dorpsfeest Zoeterwoude vindt dit jaar plaats van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni op Sportpark Haasbroek. Coverbands Waterproof shampoo en She! zijn dit jaar de topacts van het dorpsfeest. Samen met Django Wagner, The Confetti Ravers zorgen zij weer voor een mooi muzikaal avondprogramma.

“Waterproof shampoo dendert vrijdagavond het weekend binnen met een flinke dosis energie”, kondigt het bestuur van het dorpsfeest aan. “Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij.” Op vrijdagavond bestijgt ook de bekende Nederlandse zanger Django Wagner het podium en de feestband The Confetti Ravers heeft de opdracht gekregen om die de tent volledig op zijn kop te zetten.

Op zaterdag staat de meidenband She! op het programma. “Die weet wel raad met hitjes, guilty pleasures en opgerockte classics in een energieke en strakke liveshow”, aldus de organisatie. Toiletjuffrouw Carrie Toos zorgt ’s avonds voor smetteloos schone toiletten, de opbrengst gaat naar een goed doel.

Levend tafelvoetbal
Ook overdag kan en gefeest worden. Zo kunnen bezoekers op vrijdag kennismaken met Jeu de Boules en de zondagochtend is bestemd voor sportievelingen; dan is er dauwtrappen en een yogales op het veld, verzorgd door Yoga in Zoeterwoude. ’s Middags kunnen kinderen in de circuspiste op zoek naar hun verborgen talenten of hun energie kwijt in het levend tafelvoetbalspel.

Jacintha Paardekooper van het Dorpsfeest Zoeterwoude is blij dat er na twee alternatieve edities weer een oud en vertrouwd dorpsfeest is. “Na twee jaar zonder Dorpsfeest Zoeterwoude, zijn wij er weer helemaal klaar voor en hebben we een nog gevarieerder programma. We zijn nog bezig met een aantal onderdelen, daarover volgt binnenkort meer.”

Een uitgebreid programma van de festiviteiten is te vinden op www.dorpsfeestzoeterwoude.nl.

Gepubliceerd: 23 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×