Locatie:

Leidse Schouwburg
Oude Vest 43
2312 XS Leiden

www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Wanneer:

Zaterdag 4 juni van 20.15 tot 23.00 uur

Entree:

Kosten vanaf 22,00 euro p.p.

Finale Leids Cabaret Festival 2022

Vooraanstaand podium voor jong cabarettalent dat humor serieus neemt. De springplank naar een carrière in de wereld van theater en cabaret.

 

Talenten als Paulien Cornelisse, Najib Amhali, Dolf Jansen, Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Wim Helsen en Lisa Ostermann gingen voor. Stuk voor stuk conferenciers die hun carrière begonnen met een jury- en/of publieksprijs van het Leids Cabaret Festival.

 

De toptalenten van 2022: Piet van Eeghen, Robbie Aldjufri en Tom Afman (beter bekend als Standje Graf), Stefan Hendrikx, Celine Schrama en Iris Vlutters, staan op dit moment in theaters in het hele land. Wie van hen gaat op 4 juni met de felbegeerde publieks- en/of juryprijs naar huis?

Het Leids Cabaret Festival is sinds 1978 een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Het festival probeert jonge cabaretiers/theatermakers te stimuleren door de deelnemers zowel voor, tijdens als na het festival intensief te begeleiden en waar mogelijk is een brug te slaan tussen amateurcircuit en professionele podia.

 

Gepubliceerd: 13 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×