Locatie:

Sportpark Adegeest, Voorschoten | www.voorschoten97.nl/ toernooi/ Rendierenloop/index.html

Wanneer:

Woensdag 22 juni van 15.00 tot 18.00 uur

Entree:

10 euro

Ook zomerse Rendierenloop heeft verrassende kids funrun

De kinderen trappen op zondag 26 juni de zomerse editie van de Rendierenloop af. Zij starten om 15.00 uur met een funrun van ongeveer 1 kilometer vanaf Sportpark Adegeest langs de verschillende naastgelegen sportverenigingen. Op de route zijn meerdere verrassende activiteiten. Snelheid is niet belangrijk. Plezier staat voorop.

De start vindt druppelsgewijs plaats en er is geen tijdswaarneming. Iedereen heeft dus alle tijd om te genieten. Vanaf Voorschoten’97 lopen de kinderen een rondje langs onder andere HSV Adegeest, MHC Forescate, HVV’70 en uiteraard de voetbal en atletiek. Overal doen ze een leuke activiteit waarna ze verder lopen naar het volgende onderdeel.

IJs bij Partou Toppers
Nieuw is de passage van Partou Toppers. De kinderopvang zorgt voor ijs op de route! Uiteraard is mascotte Rendolph ook van de partij voor een knuffel of high five. Voor het kind met de leukste en meest originele zomerse kleren ligt een extra prijs klaar! Ouders, verzorgers en /of opa’s en oma’s kunnen gratis gezellig meelopen om de kinderen te begeleiden. Uiteraard kunnen zij ook wachten bij de finish waar het beregezellig is. Sportpark Adegeest wordt ter ere van de Rendierenloop immers speciaal in zomerse sferen gebracht!

Wandelen of hardlopen
Om 16.00 uur vertrekken de wandelaars en om 16.30 uur de hardlopers voor hun route van ongeveer 9 kilometer door Voorschoten. De wandeling en funrun komt op de meest bijzondere plekken van het dorp. Op meerdere locaties is een sfeeractie georganiseerd. Dit betekent dat de deelnemers gezellig even kunnen blijven hangen waar het gezellig is. Ze kunnen rekenen op diverse (sportieve) verrassingen, zoals lekkere hapjes en drankjes en zomerse muziek.

Inschrijven en meer informatie
De inschrijving is geopend op www.rendierenloop.nl. Kinderen betalen 5 euro. De wandeling of funrun kost 10 euro. Je kunt je ook als gezin inschrijven voor een totaalbedrag van slechts 25 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97. Wees er snel bij, want vol is vol!

Foto: Marcel Boskamp

Gepubliceerd: 13 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×