Locatie:

Hooglandse Kerk
Leiden

www.hooglandsekerk.com

Wanneer:

Zaterdag 25 juni van 13.30 tot 14.15 uur

Entree:

5 euro

Orgelpromenade Hooglandse Kerk

De Orgelpromenade in de Hooglandse Kerk gaat weer van start. Adriaan Hoek, de nieuwe titularis van de Marekerk speelt het openingsconcert in de serie. Hij bespeelt het Father Willis-orgel, sinds 2015 een van de orgels van de Hooglandse Kerk, gerealiseerd door de Stichting Cathedral Organ Leiden. Een perfecte gelegenheid om even op adem te komen en te genieten van de ‘Kathedraal van het Licht’. Op het programma staan werken van Guilmant, Mendelssohn en Elgar.

Vrije gift bij de uitgang (vanaf 5 euro).

Adriaan Hoek. (Foto: Heiko Bertram).

Gepubliceerd: 9 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×