Locatie:

Atelier De Lange Akker
Persant Snoepweg 1
Leiderdorp

Wanneer:

Woensdag 29 juni van 20.00 tot 21.30 uur

Entree:

Gratis

Poëtische zomeravond in de Heemtuin

Stichting Kunst in de Heemtuin organiseert een poëtische rondwandeling langs de beelden in de Heemtuin in park De Houtkamp. Dorpsgenoot en neerlandicus Jos Nijhof draagt bij ieder beeld een toepasselijk gedicht voor. Met de beelden als uitgangspunt heeft hij een selectie gemaakt van werken van Nederlandse dichters. Daarnaast geven bestuursleden van de Stichting Kunst in de Heemtuin een korte toelichting bij de beelden, ook zullen enkele kunstenaars aanwezig zijn.


Jos Nijhof in gesprek met Jos Gerrese, over Kunst in de Heemtuin in Cultuur071

U kunt zich voor deze activiteit opgeven door een mailtje te sturen aan info@kunstindeheemtuin.nl Er zijn geen kosten aan verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de Cultuurcoach Leiderdorp. De afbeelding is ‘Wereld in een hand’ van kunstenaar Carla Rump.

Gepubliceerd: 22 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×