Locatie:

Singelpark Leiden

www.singelparkdiner.nl

Wanneer:

Zaterdag 25 juni van 12.00 tot 23.00 uur

Entree:

Kosten vanaf 39,95 euro p.p.

Singelpark Diner

Een 6.5 kilometer lange wandeling langs de Singelparkroute. Kies voor één van de zeven restaurants of voor de picknickmand. Geniet van langsvarend entertainment en verassingen op het vaste land. De opbrengst gaat naar het Leidse Hospice Issoria.

Het is geen poging om in het Guinness Book of Records te komen, maar gewoon een idee om met alle Leidenaren onder elkaar weer eens iets leuks te doen. Zes en een halve kilometer feest. Koop een passe-partout van zeven heerlijkheden langs de route of je kiest voor de picknickmand. Lunch of diner en als je zin hebt allebei. Er is passend langsvarend entertainment op onze singels en verassingen op het vaste land.

Een passe-partout kun je kopen voor zaterdag 25 juni Lunch, zaterdag 25 juni Diner en zondag 26 juni Lunch. Om lange wachtrijen te voorkomen is de route opgedeeld in drie startpunten en drie tijdssloten waarin je een passe-partout kunt kopen.

De prijs van een passe-partout is 39,95 euro exclusief servicekosten.

De opbrengst gaat naar het Leidse Hospice Issoria.

 

Gepubliceerd: 11 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×