Locatie:

De Leidse binnenstad
www.goudenpet.nl

Wanneer:

Zondag 26 juni van 13.00 tot 18.00 uur

Entree:

Gratis

Straatmuzikanten strijden om de Gouden Pet

De Gouden Pet is een straatmuzikantenconcours. Straatmuzikanten strijden dan om de felbegeerde Gouden Pet. Op verschillende speelplekken kan het publiek in de Leidse binnenstad muziekoptredens beluisteren en bekijken. Het genre is divers: latin, soul, blues, rock, Nederlandstalig, jazz, etc.

Omgeving en QR-codes
Het festival vindt plaats in de omgeving van de Hooglandse Kerk, langs de Stille Rijn en Nieuwe Rijn en de Burcht. Het speelschema en programmaboekje worden op de dag van het festival op de website gedeeld. Overal zullen QR-codes hangen waarmee u snel het speelschema en programma op uw telefoon kunt inzien.

Finale
Op het Hooglandse Kerkplein staat het hoofdpodium als centraal punt. Daar zal om 17.15 uur de finale plaatsvinden. In de finale stemt het publiek voor zijn of haar favoriet. (Foto: Chris de Waard).

Gepubliceerd: 13 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×