Locatie:

Hooglandse Kerk
Leiden

www.operafesta.nl

Wanneer:

15 juli t/m 16 juli

Entree:

33 euro/38 euro

Opera Festa brengt De parelvissers

De opera ‘Les pêcheurs de perles’ – ofwel De parelvissers – van Georges Bizet is te zien en te horen in de Hooglandse Kerk in Leiden. Opera Festa voegt daaraan een proloog toe uit Lakmé van Léo Delibes. Onsterfelijke melodieën van het bloemenduet en het parelvissersduet wisselen af met meeslepende koren. Het is een verhaal over vriendschap en verraad, liefde en opoffering, angst en moed.

De hoofdrollen worden gezongen door sopraan Meneka Senn, tenor Francis Ng, bariton Gulian van Nierop en mezzosopraan Alfrun Schmid. Dirigent is Wim Dijkstra, regisseur Isabel Schröder. Het Festa Operakoor repeteert al maanden voor deze voorstelling. Het Nicolaas Consort verzorgt de instrumentale begeleiding. De opera wordt in het Frans gezongen en er is Nederlandse boventiteling.

Kaarten in de voorverkoop kosten 33 euro. Kaarten aan de deur 38 euro. Voor meer informatie: www.operafesta.nl. Er zijn twee voorstellingen: vrijdag 15 juli 21.00-22.30 uur en zaterdag 16 juli 21.00-22.30 uur.

Gepubliceerd: 21 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×