Locatie:

Openluchtzwembad De Vliet
www.LeidseZwemvierdaagse.nl

Wanneer:

22 augustus t/m 26 augustus

Entree:

7 euro

Leidse Zwemvierdaagse

De Leidse Zwemvierdaagse is er van 22 augustus tot en met 26 augustus. Voor het zwemvierdaagse kruisje moet er minimaal vier avonden gezwommen worden. Dit kan tijdens de Leidse Zwemvierdaagse over vijf dagen. Alle deelnemers worden uitgedaagd om tien baantjes per dag te trekken. Snelheid is niet belangrijk. Meedoen en gezelligheid staan voorop.

Sport in Beeld, de organisatie van het evenement, heeft iedere avond voor muzikale begeleiding van de zwemmers gezorgd. Deelnemen kan voor 7,00 euro. Als deelnemer moet je wel minimaal zwemdiploma ‘A’ hebben. Inschrijven is mogelijk via www.LeidseZwemvierdaagse.nl. Op maandag 22 augustus en dinsdag 23 augustus kan nog ingeschreven worden bij de kassa van openluchtzwembad De Vliet.

Gepubliceerd: 6 juli 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×