Locatie:

Klinkenbergerplas

Wanneer:

Zaterdag 20 augustus van 13.00 tot 23.00 uur

Entree:

22.50 of 24.00 euro

Perplex Festival

Perplex is a new music festival in Oegstgeest, the Netherlands. Perplex offers a new experience, bringing the future to the now. Expect quality house music, with excessive decorations. For the sake of the experience and our visitors privacy, we will not allow press/journalists in a professional capacity.

Perplex Festival is een nieuw house festival aan de Klinkenbergerplas en de organisatie is niet bang om dik te boeken. Met Benny Rodrigues b2b Wouter S, maar ook met Noir en Tensnake lijkt het een bijzondere aangelegenheid te worden. De organisatoren hebben aangegeven dat het festival erg om de ervaring zal draaien, dus wellicht wel de moeite waard?

 

Gepubliceerd: 20 juli 2022Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×