Deelnemers Tekenen naar de Natuur (Foto: Tekenen naar de Natuur)
Locatie:

Nieuwstraat 4, 2312 KB Leiden

Wanneer:

4 juni t/m 31 juli

Entree:

Gratis

Expositie Tekenen naar de Natuur

De expositie ‘Tekenen naar de Natuur’ wordt vanaf 4 juni tot en met 31 juli tentoongesteld in de BplusC bibliotheek, locatie Nieuwstraat. De kunstwerken zijn gemaakt door tien deelnemers van de cursus Tekenen naar de Natuur.

De deelnemers van de cursus hebben onder leiding van Ina Versteeg geleerd op realistische wijze bloemen, planten en andere natuurlijke objecten te tekenen en verven met aquarelverf. Deze onderwerpen zijn ook te zien in de expositie.

 

Gepubliceerd: 10 juni 2024Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×