Locatie:

Leidse binnenstad
www.nachtvanontdekkingen.nl

Wanneer:

Zaterdag 17 september van 18.30 tot 23.59 uur

Entree:

17,50

Festival Nacht van Ontdekkingen

Het gebied rondom de Hortus botanicus wordt weer als vanouds het festivalterrein van het festival Nacht van Ontdekkingen. Dit jaar maakt het festival een weergaloze ‘comeback’ als onderdeel van het jaar Leiden, European City of Science. De organisatie richt zich dit jaar nadrukkelijker dan ooit op de jonge generatie. Op het festivalterrein komen plekken voor jonge onderzoekers, beginnende makers, muzikanten en kunstenaars.

Het programma: van de Engelse journalist, filmmaker en auteur Oobah Butler over ‘het beste restaurant dat nooit bestond’ tot Yori Ettema over ‘het gevaar en de mogelijkheden van deepfakes’. De muziekprogrammering ligt dit jaar in handen van FunkedUp, 3 voor 12 Leiden en Nobel Award Leiden. Wie voor 1 juli boekt, maakt gebruik van een vroegboekkorting.

Meer over het programma en de vroegboekkorting is te vinden op nachtvanontdekkingen.nl/tickets.

Gepubliceerd: 25 mei 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×