Locatie:

Hofjes in de Leidse binnenstad

Wanneer:

3 september t/m 4 september

Entree:

20,00 euro, kinderen gratis

Leidse Hofjesconcerten 2022

De Leidse Hofjes Concerten worden dit jaar gehouden op zaterdag 3 en zondag 4 september tussen 12.00 en 18.00 uur. Tijdens dit evenement zijn er meer dan tweehonderd concerten verspreid over dertig locaties in de Leidse binnenstad. In historische hofjes, op pleinen en in culturele zalen luistert u naar muziek van alle stijlen zoals jazz, volksmuziek, klassiek, singer-song en meer.

Er is ook een kinderprogramma dus het hele gezin kan mee en dit slechts voor 20,00 euro per persoon per dag. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Ga voor tickets en meer informatie naar www.leidsehofjesconcerten.nl.

Gekochte e-tickets kunnen op 3 en 4 september 2022 omgeruild worden voor een polsbandje waarmee bezoekers toegang krijgen tot alle Hofjes Concerten op de gekozen dag. Inruilen kan bij de Wereldwinkel Leiden (Burgsteeg 12), Grandcafé Hof van Sijthoff (Doezastraat 1b), Hof van Meermansburg (Oude Vest 159) en ARS Aemula Naturae (Pieterskerkgracht 9a).

 

Gepubliceerd: 20 juli 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×