(Foto's: PR).
Locatie:

Informatiecentrum RijnlandRoute
Rietpolderweg 19
Leidschendam

Wanneer:

Zaterdag 24 september van 10.00 tot 16.00 uur

Entree:

Gratis

Wandelen door de Corbulotunnel

Geïnteresseerden kunnen een wandeling maken door de Corbulotunnel in aanbouw. De route loopt vanaf de oostelijke toerit bij de A4 over de rijbaan (de toekomstige N434) de noordbuis in. Na ongeveer 250 meter is er een doorsteek naar de zuidbuis van de tunnel via een van de dwarsverbindingen. Vanaf dat punt wandelen bezoekers terug naar het startpunt.

Achtergrond
De Corbulotunnel is onderdeel van de toekomstige N434 van de RijnlandRoute, een nieuwe oost-westverbinding tussen de A44 en de A4 bij Leiden. De weg bestaat uit een circa 2,5 kilometer lange tunnel en een verdiepte ligging van ongeveer 1,4 kilometer.

Aanmelden
Op de website www.rijnlandroute.nl/tunnelwandeling kunnen bezoekers zich aanmelden.

Gepubliceerd: 9 september 2022Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×