(Foto's: Elsbeth Bauer).
Locatie:

Pieterskerkgracht 9a
Leiden
www.arsaemula.nl

Wanneer:

12 november t/m 27 november

Entree:

Gratis

De wereld als achtertuin / de achtertuin als wereld

Elsbeth Bauer exposeert bij ARS zwartwit foto’s. Deze ontstonden tijdens de lockdowns in de coronaperiode. Bauer begon in haar achtertuin te fotograferen en was al snel gefascineerd door de vele details, licht en schaduw, wisselende contrasten door de verschillende standen van de zon, en de grijstinten. De schoonheid van de kleine alledaagse dingen, bloesems, bladeren, regendruppels blijven haar boeien en verwonderen.

De expositie zal geopend worden op zondag 13 november, 16.00 u door Hans Kleijn, fotograaf. Tevens is er een optreden van muzikant Sebastiaan Wortelboer. De tentoonstelling is te bezoeken op vrijdag-zaterdag-zondag van 13.00 u – 17.00 uur.

Gepubliceerd: 25 oktober 2022Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×