Locatie:

Huis van de buurt Stevenshof
Trix Terwindtstraat 4
Leiden

Wanneer:

Vrijdag 25 november van 12.30 tot 13.30 uur

Entree:

5 euro

Lunchconcert rondom de vleugel

Mezzosopraan/pianiste Li Lian Lie en pianiste Hannelore van Es verzorgen een programma met pianomuziek van Chopin, Rameau en Mendelssohn en verder een Italiaanse aria, een Engels slaapliedje en het Pagenlied van Mendelssohn.

Voor 5 euro krijgt u een lunch en mooie muziek. dit event wordt georganiseerd door de werkgroep Kunst en cultuur wijkraad Stevenshof en Incluzio in het Huis van de buurt Stevenshof. Graag van tevoren aanmelden bij: stevenshof@incluzio.nl.

Gepubliceerd: 13 november 2022Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×