(Foto: PR).
Locatie:

Kooiplein en Stadhuis
Leiden

Wanneer:

Vrijdag 25 november van 16.30 tot 20.00 uur

Entree:

Gratis

Orange the World

Gebouwen kleuren ORANJE om aandacht te vragen voor: STOP geweld tegen vrouwen. In Leiden kleuren zeven gebouwen oranje: Koornbeursbrug, de Schouwburg, Museum Volkenkunde, de Zeevaartschool van La Gro Geelkerken Advocaten, het Academie Gebouw, de Turkse moskee, de Meelfabriek, de Burcht en de Heineken brouwerij. Verder wordt er gevlagd op verschillende plekken.

Kooiplein 16.30 uur
Wethouder Abdelhaq Jermoumi zal een Orange the World Social Sofa onthullen, gemaakt door Soroptimistclub Leiden Aurora. Vervolgens zal de moskee op dit plein oranje verlicht worden. Iedereen wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn.

Stadhuis om 19.30 uur (inloop 19:00)
De Generator voert een kort toneelstuk op met aansluitend een paneldiscussie voor publiek over het belang van medestanders om geweld tegen vrouwen te stoppen. Wethouder Julius Terpstra heet iedereen welkom. Aanmelden op otw.leiden@gmail.com.

Gepubliceerd: 13 november 2022Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×