Leesgroep. (Foto: PR).
Locatie:

Bibliotheek BplusC
Nieuwstraat 4
Leiden

Wanneer:

Donderdag 24 november van 14.00 tot 14.30 uur

Entree:

Gratis

Start leesgroep geschiedenis in Leiden

In Leiden start binnenkort een leesgroep geschiedenis van Senia. In Bibliotheek BplusC is daarom een informatiebijeenkomst voor mensen die zich willen verdiepen in de verschillende tijdperken in de geschiedenis of bijzondere gebeurtenissen en personen uit het verleden.

Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl. De bijeenkomst is vrijblijvend. Graag aanmelden in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail maria.boelhouwer@senia.nl.

Gepubliceerd: 1 november 2022Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×