Leidse Hout. (Schilderij: Fenny van de Wal).
Locatie:

ARS
Pieterskerkgracht 9a
Leiden

Wanneer:

3 december t/m 18 december

Entree:

Gratis

ARS tentoonstelling Waterwerk

Fenny van de Walen Annelies Brakkee exposeren hun schilderijen en ruimtelijke keramische wandobjecten en installaties. Annelies Brakkee exposeert met door water, eilanden, golven en waterplanten geïnspireerde objecten met een open, beweeglijk en dynamisch karakter. Fenny van de Wal laat zich inspireren door de oevers van sloten en beken.

Evenementen
De tentoonstelling wordt geopend op zondag 4 december, 16.00 uur, door Christiaan van Tol, Kunstenaar. Zondag 11 december, 16.00, gaat kunsthistoricus Michael van Hoogenhuyze “in gesprek met de kunstenaars Annelies Brakkee en Fenny van de Wal”. Zaterdag 17 en zondag 18 december vinden er bij ARS optredens plaats van kleine Leidse koren.

Openingstijden
De tentoonstelling is te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Gepubliceerd: 15 november 2022Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×