Locatie:

Dorpskerk
Kerkplein 2
Voorschoten

Wanneer:

Zondag 11 december van 13.00 tot 17.00 uur

Entree:

Gratis

Cultuurfabriek Voorschoten organiseert Kerstscratch

De Cultuurfabriek Voorschoten organiseert een Kerstscratch. Iedereen die wil zingen, een instrument bespelen, of beiden, is van harte welkom om 13.00 uur in de Dorpskerk, Kerkplein 2 in Voorschoten. Samen wordt dan geoefend tot 15.30 uur met een aantal kerstklassiekers die daarna, na een korte pauze, om 16.00 uur voor het publiek worden gezongen.

De Kerstscratch sluit af met een gezellig drankje en hapje. Vooraf instuderen is niet nodig. Je hoeft alleen je instrument/stem, enthousiasme, en natuurlijk publiek mee te nemen. De Kerstscratch staat onder de enthousiaste leiding van Maria Rosenmöller. Maria is als sopraansoliste regelmatig in uitvoeringen in binnen- en buitenland te horen.

Enthousiast geworden om mee te doen? Dat kan door je aan te melden op de website van de Cultuurfabriek: www.cultuurfabriekvoorschoten.nl

Gepubliceerd: 21 november 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×