Locatie:

Pieterskerkplein
Leiden

Wanneer:

Zaterdag 10 december van 18.00 tot 20.30 uur

Entree:

19,50 euro.

Familie Kerst taptoe show Leiden

De zevende editie van de Familie Kerst Taptoe Show heeft Oekraïne als een “Rode Draad” door het programma en het motto ‘Vrede op aarde’. Speciaal voor deze show hebben zij het voor elkaar gekregen om een zangeres uit Kiev in het programma te krijgen. De ingrediënten van de taptoe zijn: SHOW, MUZIEK, ZANG, DANS, SPORT en GELUID/ LICHTEFFECTEN in een gezellige KERSTSFEER.

Voorprogramma
Er wordt vanaf 17.00 uur een muzikaal voorprogramma verzorgd door K&G3.

Hoofdprogramma
Tijd: 18.00 uur – 20.30 uur.
Optredens in willekeurige volgorde: Zitorkest K&G 3 Leiden, Show- & Marchingband K&G Leiden, Show- & Marchingband DVS Katwijk, Showbrassband Thalita Vlaardingen, Drum en showband MCC Laren, Musical Koor Summertime, Drummajor Geertjan VR, Pipes en Fakkeldragers van The Band of Liberation, Diverse Figuranten, Zangeres (sopraan) Nataliia Cobian (Oekraïne), Zangeres Marnie Baumer (USA), Final conductor: Richard Douglas (UK).

Tickets voor de overdekte tribune (19,50 euro) kunnen worden besteld via: www.marchingbandmanagement.nl

Gepubliceerd: 15 november 2022Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×