Gert Jan Geling. (Foto: PR).
Locatie:

Scheltema
Marktsteeg 1
Leiden

Wanneer:

Dinsdag 6 december van 20.00 tot 22.00 uur

Entree:

Gratis

Lezing: De kloof in de samenleving

In de 21e eeuw is de liberale democratie onder druk komen te staan. Zowel externe als interne krachten bedreigen de liberale democratie. In deze lezing gaat Gert Jan Geling in op deze bedreigingen. En dan met name op de stelling dat de liberale democratie vooral ook een bedreiging voor zichzelf kan vormen.

Spreker
Gert Jan Geling is docent Integrale Veiligheidskunde aan de Haagse Hogeschool. Aan de Universiteit Leiden doet hij promotieonderzoek naar ex-moslims, het verlaten van de islam en horizontale godsdienstvrijheid in Nederland.

Muziek
Rob Gravelotte speelt en zingt zowel eigen muziek als oude pop 60-70, oude jazz, stomp, blues, jazzballades, bossanova en samba. Aanvang muziek: 19.40 uur.

Gepubliceerd: 21 november 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×