(Foto: PR)
Locatie:

Wapen van Voorschoten
Voorstraat 16
Voorschoten

Wanneer:

Dinsdag 21 maart van 18.00 tot 20.00 uur

Entree:

Gratis

Kom kennismaken met Rotary Club Voorschoten-Leidschendam

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar motto Service above Self. Bij Rotary doen ze dat actief en maken ze dat samen zichtbaar. Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

Je bent van harte welkom op hun open clubbijeenkomst van dinsdag 21 maart. De ontvangst is om 18.00 uur in het Wapen van Voorschoten. Ze laten je graag kennismaken met Rotary. Elzeline Fischer geeft een presentatie over Rotary Youth Exchange.

De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Deelname is gratis en vrijblijvend. Aanmelden kan tot 14 maart via het contactformulier op www.rotary.nl/voorschotenleidschendam.

Gepubliceerd: 28 februari 2023Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×