Swetterhage. (Foto: Sleutelstad)
Locatie:

Swetterhage, Blankaartweg 2, Zoeterwoude

Wanneer:

Zaterdag 23 september van 10.00 tot 12.30 uur

Entree:

Gratis

Swetterhage opent de deuren

Op Swetterhage in Zoeterwoude-Dorp wonen, werken en recreëren ruim 360 mensen met een verstandelijke beperking. In het kader van burendag opent de instelling de deuren. Benieuwd naar de zorg en ontwikkelingen op Swetterhage? Op zoek naar een leuke baan, stage, leerwerkplek of vrijwilligerswerk? Kom gerust langs!

Programma
Gestart wordt met een presentatie over de ontwikkelingen op Swetterhage. Aansluitend vindt er een rondleiding plaats over het terrein. Je bezoekt o.a. een woonlocatie, een dagactiviteiten- centrum, de wasserij en de nachtzorg. Eenmaal terug in de foyer kun je napraten en meer informatie krijgen over Swetterhage, de zorg die wordt geboden en de mogelijkheden om op Swetterhage aan de slag te gaan.

10.00 uur Ontvangst
10.15 uur Presentatie zorg en ontwikkelingen Swetterhage
10.45 uur Rondleiding
11.30 uur Napraten en informatiemarkt
12.30 uur Einde

Graag aanmelden via: secretariaat.regio4@gemiva-svg.nl (Binnenlopen mag natuurlijk ook)

Gepubliceerd: 13 september 2023Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×