Locatie:

Rembrandtpark
Leiden

Wanneer:

Zaterdag 9 september van 14.00 tot 20.00 uur

Entree:

Vanaf 12,50 euro

ZomerZin Festival in het Rembrandtpark

Op zaterdag 9 september toveren we het geweldige Rembrandtpark in Leiden om tot een bruisende festival locatie, waar we samen dansen op de allerbeste hits uit de jaren 70, 80 en 90.
Dus, trek je dansschoenen aan en warm die stembanden maar alvast op, want bij ZomerZin Festival gaan we los op de muziek die je altijd is bijgebleven.

Verwacht de tijdloze hits van Queen, ABBA, Madonna, Prince, U2 en nog veel meer geweldige artiesten die je muzikale hart sneller laten kloppen en je terugbrengen naar die geweldige zomerse sferen. Maar het gaat niet alleen om de muziek, het gaat ook om de gezelligheid! Dus trommel al je vrienden alvast op, of maak nieuwe maten voor het leven tijdens deze heerlijke zomermiddag. Je wilt dit echt niet missen!

Oké, hier zijn wat belangrijke details: het ZomerZin Festival vindt plaats op zaterdag 9 september van 14.00 tot 20.00 uur in het iconische Rembrandtpark in Leiden. Voor de deur van de Zeevaartschool gaan los met een geweldige line-up van live DJ’s uit de nostalgische Leidse hotspots die de dansvloer laten trillen. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook speciale Pronck-biertjes en heerlijke wijnen om je dorst te lessen. En om je honger te stillen, is er een mogelijkheid om borrelhapjes te halen bij de Food-trucks. Smullen maar!

Kaartjes zijn nu al beschikbaar en beginnen bij slechts €12,50. Wacht dus niet te lang, want de eerste fase tickets zijn al uitverkocht! Haal nu jouw ZomerZin ticket via www.zomerzinfestival.nl en verzeker jezelf van een fantastische dag!

Dus noteer het in je agenda, zet een reminder op je telefoon en vertel het aan al je vrienden. Zaterdag 9 september is dé dag waarop we allemaal samenkomen in het Rembrandtpark om herinneringen te maken, te dansen, te zingen en vooral te genieten van elkaars gezelschap. Zorg dat je erbij bent, want het wordt legendarisch! Volg alle updates en nieuwtjes over het festival via onze social media kanalen via @ZomerZinFestival. Tot dan, muziekliefhebbers van Leiden en daarbuiten! Let’s rock that park!

Gepubliceerd: 15 augustus 2023



Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×