Op zondag 22 oktober kan iedereen genieten van de herfst op tijdens de Herfstfair op Kasteel Oud Poelgeest (Foto: PR)
Locatie:

Kasteel Oud Poelgeest, Poelgeesterweg 1, Oegstgeest

Wanneer:

Zondag 22 oktober van 12.00 tot 16.00 uur

Entree:

Gratis

Herfstfair Kasteel Oud Poelgeest

Op zondagmiddag 22 oktober, de laatste dag van de herfstvakantie, is er een gezellige Herfstfair op Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. In en om het kasteel is van alles te zien en te doen en natuurlijk zijn er mooie, regionale producten te koop. Een heerlijke gelegenheid om er even op uit te gaan en te genieten van al het moois dat Oud Poelgeest te bieden heeft. De toegang tot de fair is gratis.

De Herfstfair is onderdeel van een van de Landgoeddagen die een aantal maal per jaar op Oud Poelgeest plaatsvinden. Ook ditmaal kunnen bezoekers het kasteel bezichtigen en al dwalend door de zalen de 23 zeer diverse stands bezoeken. Zo verkoopt imkervereniging Oud Poelgeest honing van eigen bijen, is er Oegstgeester bier van Arjan Tempelaar en laat Ivonne Janka van ‘Klein geluk’ bezoekers haar eigen lokale thee en kruiden proeven.

Daarnaast is er in het kasteel een herfstverkoop van Tesselschade Arbeid Adelt, een organisatie die vrouwen helpt om economische zelfstandig te worden. Tussen het struinen door kan er genoten worden van een bijzondere aquarelexpositie van kunstenaars die zich lieten inspireren door het kasteel, het landgoed maar ook door Jan Wolkers. Op de fair zijn er ook woonaccessoires, bloembollen, sieraden en schapenvachten te vinden. Een prima gelegenheid om het thuis gezellig te maken nu de dagen korter worden.

Op deze gezellige zondagmiddag kan jong en oud (tegen een kleine vergoeding) bovendien deelnemen aan een van de creatieve workshops. En hoe leuk is het voor de jongste bezoekers om een ritje te maken op een van de pony’s van ponycentrum Leeuwenhoek.
Overigens is heel oktober in Oegstgeest Wolkersmaand, en wordt er in het restaurant een heerlijk Wolkersmenu gereserveerd met onder andere zalm en een Tillenbeest als toetje.

Gepubliceerd: 13 oktober 2023



Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×