bloemen en planten
(Foto: PR)
Locatie:

Joop Vervoornpad 16
Leiden

Wanneer:

Zondag 28 april van 12.00 tot 14.00 uur

Entree:

Gratis

Planten, stekjes en zaden ruilbeurs

Tuinvereniging Ons Buiten organiseert een grote planten, stekjes en zaden ruilbeurs. Iedereen die iets plantaardigs te ruilen heeft of iets zoekt is van harte welkom. Heb je niks te ruilen? Dan kan je ook een kleine vergoeding in de pot doen.

Er is voor de kinderen een gratis grabbelton en de koffie en thee staat klaar. Voor de vergroting van de biodiversiteit is het van groot belang dat planten vermeerderd en verdeeld kunnen worden onder de gehele bevolking. Dit is de manier om gratis aan mooie en nuttige planten te komen.

Ook al het zaad wat u heeft verzameld is van harte welkom. Het liefst al geoogst en in een zakje.

Gepubliceerd: 17 oktober 2023Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×