(Foto: PR)
Locatie:

Beestenmarkt
Leiden

Wanneer:

Zaterdag 20 april van 13.00 tot 14.30 uur

Entree:

Gratis

Seizoensopening K&G

Traditiegetrouw start K&G het nieuwe seizoen met een seizoensopening waarbij alle onderdelen van de vereniging zich presenteren. De wintermaanden worden bij K&G in de regel gebruikt om nieuw muzikaal repertoire in te studeren en bij bestaand repertoire, in muzikaal opzicht, de puntjes nog eens op de ‘i’ te zetten.

De seizoensopening start om 12.15 uur met een Streetparade van zowel Jong K&G als de Show and Marchingband vanaf het verenigingsgebouw naar de Beestenmarkt. Podiumorkest K&G 3 bijt om 13.00 uur het spits af gevolgd door een optreden van Jong K&G om 13.30 uur. Daarna is het tot 14.30 uur de beurt aan de Show and Marchingband. Afsluitend marcheren zowel Jong K&G als de Show and Marchingband door de Leidse binnenstad terug naar het verenigingsgebouw aan de J.C. de Rijpstraat.

Gepubliceerd: 14 april 2024Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×