(Foto: RCO/PR)
Locatie:

Dorpscentrum
Lijtweg 9
Oegstgeest

Wanneer:

Woensdag 17 april van 13.30 tot 16.30 uur

Entree:

Gratis

Zelf je kapotte dingen maken in Kids Repair Café

Schoolkinderen kunnen deze woensdagmiddag hun kapotte spullen maken. Ze doen dit samen met mensen die daar goed in zijn: de vrijwilligers van Repair Café Oegstgeest. Dit heet het Kids Repair Café. Daarvoor kunnen basisschoolleerlingen uit Leiden en omgeving vrij binnenlopen bij het Dorpscentrum.

In het Kids Repair Café wordt repareren leuk; vaak ontdekken kinderen dat ze meer kunnen dan ze misschien dachten. Natuurlijk is het ook duurzaam om te doen. De mensen van Repair Café Oegstgeest hebben veel ervaring en willen aan kinderen (7 tot 12 jaar) alles graag uitleggen, laten zien en samen aan de slag gaan.

Wie niets heeft dat gemaakt moet worden, kan toch komen. Want er valt van alles te doen: hoe je een houten fotolijstje maakt, solderen, timmeren, hoe elektriciteit werkt of hoe je op de naaimachine een telefoonhoesje of tasje maakt. Meer op repaircafeoegstgeest.nl.

Gepubliceerd: 6 april 2024Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×