(Foto: Sleutelstad)
Locatie:

Vleesveehouderij Spronk
Laan van Oud Raadwijk 6-8
2381 EW Zoeterwoude

Melkvee boerderij Verboon
Nieuwe Weg
2381 NE Zoeterwoude

Wanneer:

9 mei t/m 10 mei

Entree:

Gratis

Open boerderijdagen in Zoeterwoude

In Zoeterwoude opent vleesveehouderij Spronk op Hemelvaartsdag de staldeuren. Bezoekers kunnen dan een stukje proeven van het boerderijleven. Ook melkveehouderij Verboon heeft een open boerderij dag. Die wordt gehouden op vrijdag 10 mei.

Vleesveehouderij Spronk biedt mensen de kans om een kijkje bij hun kalfjes, stieren, koeien, paarden, schapen en lammetjes. Hiernaast kunnen bezoekers zien hoe de schapen worden geschoren, springen op het springkussen en rondlopen op de Boederijfair. Hier zijn onder andere hapjes, streekproducten en textiel te koop. Van 10.30 tot 16.00 uur zijn bezoekers welkom.

Melkvee boerderij Verboon houdt vrijdag een open boerderijdag. Ze doen voor de zeventiende keer mee aan de landelijke Campina Open boerderij dagen. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen mensen dan een kijkje nemen bij de zeventig koeien. Hiernaast ontvangen kinderen bij aanvang een Campina Doeboek met weetjes, spelletjes en een lijst aan activiteiten waaraan zij kunnen deelnemen. Zoals melkpak bowlen, schminken en een melkwegrace.

Gepubliceerd: 7 mei 2024



Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×