Locatie:

Landgoed Oud Poelgeest
Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest

Wanneer:

19 mei t/m 20 mei

Entree:

6,95 euro

Wine & Taste op Oud Poelgeest

Op eerste en tweede pinksterdag, 19 en 20 mei, kunnen wijnliefhebbers in de prachtige entourage van kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest genieten van allereerste editie van ‘Wine & Taste’. Op deze dagen vormt een zestal wijnleveranciers uit de Leidse regio de grootste wijnbar van Oegstgeest op het groene rondeel voor het zeventiende-eeuwse kasteel.

Het ticket voor ‘Wine & Taste’ geeft toegang tot de sfeervol overdekte wijnbar. Bij de ingang ontvangen bezoekers een eigen glas, zodat heerlijk in Franse sferen bij mooie stalletjes wijn uit alle windstreken besteld kan worden. Natuurlijk kunnen er wijnworkshops gevolgd worden, en zijn er ook flessen wijn bij de leveranciers te koop.
Wie met een grotere groep komt, kan overigens ook een lounge afhuren om van een selectie van voortreffelijke wijnen te genieten.

Wine & Taste is borrelen, eten en meer. Met een goed glas wijn in de hand zijn er bij diverse foodtrucks allerlei heerlijke gerechtjes (vis, vlees en smaakvolle vegetarische opties) te verkrijgen. Tel daar heerlijke livemuziek en goed gezelschap bij op, en het worden onvergetelijke pinksterdagen.

Op maandag 20 mei, ter gelegenheid van de Dag van het Kasteel, worden er bovendien rondleidingen aangeboden door het kasteel waardoor bezoekers de kans krijgen om de rijke geschiedenis van Oud Poelgeest te ontdekken.

Kom en geniet van heerlijke wijnen, smaakvolle hapjes en ongedwongen gezelligheid op 19 mei van 12.00 tot 23.00 uur en op 20 mei van 12.00 tot 21.00 uur.
Entree 6,95 euro

Gepubliceerd: 13 mei 2024Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×