Locatie:

Schilperoortpark, Leiden

Wanneer:

1 juni t/m 2 juni

Entree:

26,50 euro

Het Leidsch Genootschap

Na twee succesvolle editie aan de Klinkenbergerplas, start festival ‘Het Leidsch Genootschap’ dit seizoen met zoals ze het zelf noemen: “Een potje HITS, guilty pleasures, House en Urban van de bovenste plank. Schuren voor gevorderden, Flirten, schorre keeltjes van het meezingen en spierpijn van het dansen.”

Dit jaar gaat het festival naar een nieuwe locatie op loopafstand van Leiden centraal. Het Schilperoortpark is het decor voor Het Leids Genootschap 2024. Met een prachtige vijver en mooie bebossing wordt er gedanst in dit prachtige park. Kom dus vooral te voet of met de fiets.

Er zijn twee podia aanwezig, eentje voor house muziek en eentje voor hits. Ook zijn er foodtrucks voor lekker eten. Er kan alleen gepind worden,

Alle informatie staat op leidsgenootschap.nl

 

Gepubliceerd: 23 mei 2024Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×