Locatie:

Liv Yoga, Leidse Hout

Wanneer:

Zaterdag 8 juni van 15.00 tot 17.00 uur

Entree:

37,50 euro

Zelfverdedigingscursus in de Leidse Hout

8 juni workshop Sta op je Stuk in de Leidse Hout.
Veel vrouwen en meiden vinden het moeilijk om nee te zeggen of hebben moeite om ruimte in te nemen. Soms voelen ze zich onzeker om in hun eentje te gaan hardlopen in het park, of zijn ze bang om de deur open te doen als er ’s avonds wordt aangebeld.

Daarvoor is de workshop Sta op je Stuk, met oefeningen om de weerbaarheid te vergroten. Deelnemers kunnen vragen stellen en hoeven niet sportief te zijn. De docent is Ilia Neudecker van Zonnevrouw Trainingen, een zeer ervaren docent karate en zelfverdediging.

Aanmelding en informatie bij zonnevrouw@freedom.nl.

Gepubliceerd: 29 mei 2024Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×