Locatie:

Trix Terwindtstraat 4
2331 GW
Leiden

Wanneer:

Maandag 26 augustus van 14.00 tot 15.30 uur

Entree:

Gratis

'Welkom Online' workshops

Incluzio en het Nationaal Ouderenfonds starten met het aanbieden van Welkom Online workshops bij Huis van de Buurt Stevenshof in Leiden. Welkom Online is een gratis (fysiek) lesprogramma voor 65-plussers die graag digitaal vaardiger willen worden.

In zeven gratis workshops, elk met eigen thema, wordt u door vrijwilligers van het Nationaal Ouderenfonds begeleid bij uw eerste stappen online. Op maandag 26 augustus trappen we af met een informatiebijeenkomst. Er wordt uitgelegd wat deelnemers van de Welkom Online workshops kunnen verwachten en welke thema’s aan bod komen.

In totaal zijn er 7 workshops, elk met z’n eigen thema. U kunt zich voor één of meerdere workshops aanmelden, u kiest zelf voor welke workshops u zich opgeeft. Deelname aan de Welkom Online workshops is gratis. Het uitgangspunt: samen leren en samen oefenen. Deelnemers brengen hun eigen apparaat mee (smartphone, tablet of laptop) om op te oefenen.

Wilt u meer weten over de Welkom Online workshops bij Huis van de Buurt Stevenshof? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandag 26 augustus om 14.00 uur. Het is fijn als u zich vooraf aanmeldt. Dit kan bij Erna ten Broeke op etbroeke@incluzio.nl of via 06 – 20199467. U kunt zich bij Erna ook opgeven voor de workshops.

Gepubliceerd: 13 augustus 2024



Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×