Over Sleutelstad

Colofon:

De Stichting Lokale Omroep Regio Leiden (Lorelei) is de publieke lokale media-instelling van Leiden. Er wordt uitgezonden onder de naam Sleutelstad. Op www.rtvlorelei.nl staat wie zitting hebben in ons bestuur en Programmabeleid Bepalend Orgaan (PBO).

Directie/hoofdredactie: Chris de Waard
Eindredactie: Reanne van Kleef en Corine Havinga

Vragen/klachten:

Heeft u vragen, suggesties of wellicht een klacht naar aanleiding van een van onze artikelen, uitzendingen of andere journalistieke producties dan kunt u contact opnemen met onze redactie via redactie@sleutelstad.nl. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk van een antwoord of oplossing te voorzien. Wij nemen in elk geval binnen vijf werkdagen contact met u op.

Missie:

Sleutelstad is de publieke lokale media-instelling voor Leiden. Via deze website en onze radio-, televisie en sociale mediakanalen verzorgen wij dagelijks een onafhankelijk aanbod van artikelen en programma’s op het gebied van amusement, nieuws, sport, cultuur, politiek en human interest. Onze redactie opereert geheel autonoom en streeft ernaar alle groeperingen binnen de lokale gemeenschap te bedienen. Sleutelstad werkt veelal met vrijwilligers. Deze worden ondersteund door enkele professionele medewerkers.
Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×