Koningsdag Leiden 2021

De Oranjevereniging Leiden organiseert een feestelijke digitale viering in samenwerking met diverse partners. Deze liveshow zal geheel online plaatsvinden via www.sleutelstad.nl/tv, Ziggo kanaal 46 en KPN kanaal 1421.

Het programma bestaat uit:

Kleurwedstrijd
Voor de jongste Koningsdagfans is er een echte Oranje kleurplaat ontworpen door de Leidse kunstenaar Pieter Onderwater. De mooiste kleurplaten krijgen uiteraard een prijs! De kleurplaat kan via https://oranjeverenigingleiden.nl/kleurplaten gedownload worden en kan tot 23 april a.s. worden ingezonden via dezelfde website of per post opgestuurd worden naar:

Oranjevereniging Leiden
Delftse Jaagpad 7
2324 AA   Leiden

Pieter Onderwater zit in de jury om de mooiste kleurplaat te beoordelen. De prijswinnaars worden op 27 april a.s. tijdens de liveshow op Sleutelstad bekend gemaakt.

 

Leiden’s Got Talent
Leiden krijgt dit jaar een echte Leidse Talententshow! Ben jij de nieuwe Mozart, Davina Michelle of Nathan Evans? Of heb jij een ander uitzonderlijk talent dat aandacht verdient?

Op Koningsdag 2021 organiseert de Oranjevereniging Leiden de talentenjacht Leiden’s Got Talentpowered by Rockschool Leiden.

Deze talentenshow is voor álle leeftijden en álle verschillende talenten. Om deel te nemen upload je een filmpje op YouTube en deel je de link op https://www.oranjeverenigingleiden.nl/leidensgottalent. Er vinden dus geen fysieke optreden plaats. Inzenden kan tot uiterlijk vrijdag 23 april a.s. en wordt beoordeeld door een professionele jury.

Voorwaarden voor deelname


  • Een filmpje van maximaal 5 minuten

  • Selecteer bij de inzending binnen welke categorie (zang, dans, instrument of ludieke act) jouw optreden valt

  • Er is geen leeftijdsgrens

  • Uploaden op YouTube (als mov- of mp4-bestand) kan openbaar of verborgen


 

Fotowedstrijd
Doe mee aan de Leidse Fotowedstrijd ‘Oranje Leiden’ door een bijzondere foto van de prachtige stad Leiden in te sturen. Uiteraard moet daar wel een oranje detail in terug te vinden zijn!

Lever je foto in via https://www.oranjeverenigingleiden.nl/fotowedstrijd of via instagram #OranjeLeiden en maak kans op een leuke prijs. Inzenden kan tot uiterlijk 26 april a.s.

De mooiste en meest bijzondere foto’s worden op Koningsdag getoond in het digitale programma van Sleutelstad TV. De jury, met onder andere de bekende Leidse fotografen John Brussel en Taco van der Eb, kijkt wie de stad het mooiste heeft vastgelegd!

Voorwaarden voor deelname

  • De foto is in de stad Leiden gemaakt

  • Deelname is voor alle leeftijden

  • Er een oranje kleur/detail in de afbeelding te zien

  • De foto is in het jaar 2021 en door de inzender zelf gemaakt.


Koningsdagloterij
De Oranjevereniging Leiden organiseert een Koningsdagloterij, waarbij de opbrengt gaat naar Hospice Issoria Leiden. Dit is een woonhuis voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Een huis met liefde en aandacht voor de kwaliteit van het leven. In Issoria is de verzorging afgestemd op ieders persoonlijke wensen en behoeften, waarbij de zorg voor lichaam en geest even belangrijk zijn. Het is een plek waar men ‘zichzelf’ kan zijn en waar men zich veilig en geborgen kan voelen.

Dus steun dit goede doel en koop loten à €2.50 per lot. De loterij gaat maandag 12 april van start. Kijk op: https://www.oranjeverenigingleiden.nl/koningsdagloterij en koop daar je loten!

De liveshow op Sleutelstad TV wordt afgesloten met het nationale proostmoment.

Programmamakers:
Oranjevereniging LeidenStudio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×