Sleutelstad Stageradar - Journalist Chris de Waard: 'De belangrijkste eigenschap van een journalist is nieuwsgierigheid'

Overal en altijd is actueel nieuws te zien. Maar achter dat nieuws, zitten journalisten, redacteuren, verslaggevers en nog veel meer mensen. Maar wat doe je precies in zo’n functie? En als je wil starten als journalist, waar begin je dan? En wat moet je kunnen?

Om dat te weten te komen, sprak Annan Verboom in de Sleutelstad Stageradar met Journalist, redacteur, verslaggever, presentator en oprichter van Sleutelstad: Chris de Waard.

Sleutelstad Stageradar
De Sleutelstad Stageradar is een wekelijks item, bedacht door Annan Verboom, dat in het teken staat van beroepen. Door de huidige coronacrisis zijn stagemarkten en beroependagen afgelast. Toch kiezen veel studenten dit jaar een studierichting. In dit item maken de luisteraar en Annan iedere week kennis met beroepen.

 

Deze video maakt deel uit van De avond met Annan van vrijdag 6 november 2020. Beluister de gehele uitzending of bekijk alle video's van dit programma.

Gepubliceerd: 6 november 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×